Priročnik hipnotskih sugestij in metafor

Priročnik hipnotskih sugestij in metafor
Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor Priročnik hipnotskih sugestij in metafor
Proizvajalec: Založba JESEJ
Šifra izdelka: D. C. Hammond: Priročnik hipnotskih sugestij in metafor
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 79.32€
Brez DDV: 72.44€
Količina:     - ALI -   Na seznam želja
Primerjaj

Namen te knjige je zagotoviti terapevtom primere hipnotskih sugestij in metafor izkušenih hipnoterapevtov, ki imajo različne pristope in stile.

Je priročnik za terapevte. Kljub temu da je velika zbirka terapevtskih sugestij in metafor, želim že na začetku poudariti, da ni mišljena kot »kuharska knjiga« sugestij, ki bi jih rutinsko uporabljali ob različnih medicinskih težavah.

Našli boste sugestije, ki so izredno posredne, dopustne in metaforične, ter tudi zelo neposredne, močne in avtoritativne.

Na mnoge načine je hipnoza umetnost pridobivanja pacientove pozornosti in nato učinkovito posredovanje idej, ki poudarijo motivacijo in spreminjajo zaznavo. Nič svetega ni pri ubesedovanju sugestij v tej knjigi. Kot je učil dr. Milton Erickson: »Hočem, da ste pripravljeni nasprotovati mojemu ubesedovanju, saj je ustrezno zame, vendar je lahko napačno za vas« (str. 216).

Knjiga je zaradi uporabnosti v dveh delih in v velikosti A4 formata.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: