Zakaj meditirati; Matthieu Ricard

Zakaj meditirati; Matthieu Ricard
Zakaj meditirati; Matthieu Ricard Zakaj meditirati; Matthieu Ricard Zakaj meditirati; Matthieu Ricard Zakaj meditirati; Matthieu Ricard Zakaj meditirati; Matthieu Ricard Zakaj meditirati; Matthieu Ricard Zakaj meditirati; Matthieu Ricard Zakaj meditirati; Matthieu Ricard Zakaj meditirati; Matthieu Ricard
Šifra izdelka: Zakaj Meditirati, Matthieu Ricard
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 23.00€
Brez DDV: 21.01€
Količina:     - ALI -   Na seznam želja
Primerjaj

Z urjenjenjem uma lahko dosežete notranjo preobrazbo; to je resnično navdihujoča izkušnja in tudi pravi pomen meditacije. Vaje, ki jih boste našli v knjigi, sem vzel iz več kot 2000 let stare tradicije.

Citat iz knjige: "V zadnjih desetih letih sem sodeloval tudi v nekaterih znanstvenih raziskavah, s katerimi so beležili, kako vadba meditacije dolgotrajno vpliva na možgane in vedênje. Pokazale so, da je možno narediti precejšen napredek v razvijanju lastnosti, kot so pozornost, čustveno ravnovesje, nesebičnost in notranji mir. Tudi druge študije so pokazale koristi meditacije, ki se jo izvaja po dvajset minut vsak dan od šest do osem tednov. Te koristi vključujejo zmanjšanje živčne napetosti, občutljivosti na bolečino in nagnjenosti k depresiji ali jezi ter okrepitev pozornosti, izboljšanje delovanja imunskega sistema in splošno izboljšanje dobrega počutja."

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: